Villanyszerelés Székesfehérváron: Panel lakás újra vezetékezése

Fejér megye villanyszerelésEgy székesfehérvári fiatal pár felkért minket, hogy a panel lakásukban elavult elektromos vezetékeket cseréljük korszerűbb és modern vezetékekre. A régebbi Panel lakásokban sajnos elavult rendszer,  vezetékek vannak. Ilyenkor érdemes mindent vissza bontani a régi kismegszakítókat megszüntetni. A betáp kábelt is érdemes kicserélni mivel régi alumínium és a mai modern berendezéseket már nehezen bírja el. Plusz az áramszolgáltató sem fog nagyobb Ampert rakni a régi helyett.

Mire kell figyelni egy panel lakás újra vezetékelésénél?

Mindent az ügyfél megálmodott elképzelése szerint alakítunk ki, figyelembe kell vennünk ilyenkor, hogy a később felmerülő esetleges hibát bontás nélkül megoldani. Minden úgy szerelünk, ahogy a szabványok előírják.  A minőségi villanyszerelési anyagokat ajánljuk a kedves ügyfelünknek, mert hosszútávon kifizetődő és problémamentes a használatuk.

A villanyszerelés során a következő feladatokat végeztem el:

  • új lakáselosztó felszerelése, több áramkör kialakítása, külön a dugalj és külön a világítás és minden ami nagyobb fogyasztó
  • új és megfelelő villanyszerelési anyagok használata
  • csatornázás, új elektromos vezeték
  • szerelvényezés dugaljak, kapcsolók és lámpatestek felszerelése

A villanyszerelés eredménye:

A munka befejeztével minden kötést, lámpát, kapcsolót és a dugaljakat egyesével átnézünk és műszerrel méréseket végzünk.